Sve što trebate znati o coworkingu u TinkTanku

Fiksni stolovi

IDEJA

TinkTank je novi coworking prostor smješten u Splitu. Ideja se rodila prije mnogo godina u predivnom coworking kafiću u Nijmegenu u Nizozemskoj, gdje sam svako jutro radila sat ili dva prije nastave. Ono što me stvarno fasciniralo je udobno uređen interijer, gotovo kao privatni stan, ali ipak vrlo funkcionalan i stimulativan. U to vrijeme u Splitu nije bilo puno takvih mjesta. Na Žnjanu je bio jedan coworking prostor, ali se zatvorio zbog tokom pandemije. Osim toga i nekoliko kafića koji su služili kao coworking prostori, Split nije imao puno toga za ponuditi svojim digitalnim nomadima, freelancerima, ili pak lokalcima kojima je trebao predah od svojih korporativnih ureda. Korona je također usporila stvari i za TinkTank. Čekali smo da se "zrak raščisti" dok konačno nismo započeli naš projekt u prosincu 2022. godine.

PROSTOR

TinkTank coworking je dizajniran s posebnom pažnjom na udobnost i funkcionalnost. Stolovi su veliki i udobni s raspoloživim prostorom za pohranu. Postoji i nekoliko vrsta uredskih stolica između kojih članovi mogu birati. Trenutno postoji 14 radnih stanica, od kojih su 11 fiksni stolovi, a preostale 3 su za "floaterse", tj. nestalne članove. Tu je i čajna kuhinja koju možete koristiti za zagrijavanje obroka i pripremu kave i drugih napitaka. TinkTank coworking prostor također ima puno biljaka, kako bi ugođaj bio potpun. Koliko god malen bio naš coworking prostor, on ima ogromne snove, a kako naša zajednica raste, planiramo rasti i mi. Novi projekti u edukaciji, uvođenje virtualnih ureda, proširenje postojećeg prostora i obogaćivanje naše ponude privatnim uredima, samo su neke od stvari koje su na rasporedu. S obzirom na to da smo stari samo mjesec dana, volimo povratne informacije i dajemo sve od sebe kako bismo udovoljili svakoj vašoj potrebi, stoga nas isprobajte; javite nam ako nedostaju neke bitne komponente za vaše radno okruženje.

DSC04685

LOKACIJA

TinkTank coworking ured nalazi se u Splitu 3, živahnom susjedstvu smještenom oko 15-20 minuta pješice od centra grada i plaže. U ovom kvartu nalazi se veliki dio sveučilišta u Splitu, nekoliko velikih IT tvrtki, srednjih škola i dobrih restorana i barova. Još jedna pogodnost je parking, koji je mnogo lakše pronaći nego u bilo kojem susjedstvu u blizini centra grada. Pored TinkTanka nalazi se nekoliko kafića u kojima se možete odmoriti od posla, kao i trgovina prehrambenih proizvoda i nekoliko pekara i restorana brze hrane, kako biste napunili baterije dok se odmarate od posla. Ako toliko volite raditi u TinkTanku da nikada ne želite otići, imamo i hladnjak u koji možete pohraniti hranu.

PRAVILA

Volimo održavati ležeran pristup u TinkTanku, što ne znači da ga ne volimo održavati čistim. Drugim riječima, nisu potrebna stroga pravila, samo zdrav razum. Radite na način da ne prekidate druge coworkere; vodite telefonske razgovore u sobi za sastanke, operite posuđe nakon što završite s korištenjem, zatvorite vrata nakon što napustite prostor itd. Soba za sastanke besplatna je za sve coworkere, ali pobrinite se da je mogu koristiti i drugi suradnici. Nije zamišljena kao privatni ured, već kao mjesto za telefonske pozive ili sastanke.

CIJENA

Sustav cijena našeg coworking prostora je jednostavan: što duže ostanete, to je jeftiniji. Naravno, mnogi digitalni nomadi mogu ostati samo kratko u Splitu, stoga smo stvorili opciju za svih. Dnevni plan koštat će vas 15 eura, tjedni plan 70 eura, a mjesečna propusnica 230 eura. Konačno, ako vam je potrebno dugotrajnije rješenje, godišnji plan biti će najpovoljniji: godišnji ugovor u TinkTanku košta samo 199 eura mjesečno i ne treba se plaćati čitav iznos unaprijed. Trenutno imamo i ogroman popust za prvi mjesec coworkinga, bez dugoročne ugovorne obveze; o tome otkrijte više na početnoj stranici.

RADNO VRIJEME

TinkTank coworking ima 24/7 pristup svojim stalnim članovima. Floatersi koji koriste dnevne propusnice imaju vremensko ograničenje korištenja ureda iz sigurnosnih razloga, ali smo fleksibilni i kada je riječ o tome. Također, nekoliko puta mjesečno organiziramo događaje, uglavnom subotom ili nedjeljom popodne; tijekom tih nekoliko sati pristup uredu je ograničen, ali uvijek prvo provjerimo s našim suradnicima da vidimo moraju li raditi za to vrijeme.

DOGAĐAJI

TinkTank je hotspot za coworking, suradnju i networking. Kvalitetan radni ambijent je ključ za nas, ali mora postojati ravnoteža između rada i igre. Zato volimo povremeni aperitivo nakon posla, film ili pizza večer. Tu su i radionice i obrazovni programi, za one koji se žele istaknuti u poslu ili proširiti svoj skup vještina.

ČLANOVI

Naši suradnici su i domaći i stranci, digitalni nomadi, freelanceri, tvrtke bez ureda, kao i oni kojima je samo potreban odmor od monotonog radnog okruženja. Naši coworkeri su opušteni, ali i profesionalni i poštuju vrijeme i prostor svojih kolega. Tijekom radnog vremena buka se održava na minimumu, a druženje nakon posla nije rijetkost. TinkTank coworking prilika je za povezivanje s drugim istomišljenicima, umrežavanje, rad i zabavu.

Često postavljena pitanja

Kako doći do TinkTanka?

Do TinkTanka voze brojne javne linije iz smjera grada: 6, 15, 11, 18, 36, 38. Također, nalazimo se blizu Nextbike stanice, čije vožnje su besplatne u trajanju do 30 minuta.

Trebam li prethodno najaviti svoj dolazak?

Poželjno je najaviti se unaprijed.

Trebam li unaprijed rezervirati coworking stol?

Poželjno je unaprijed rezervirati svoj stol.