Najbolji coworking prostor u Splitu

COWORKING U SPLITU

Split je popularna turistička destinacija poznata po svojoj 1700 godina staroj palači, prekrasnim plažama te prekrasnim otocima i prirodi koja ga okružuje. Zahvaljujući tome, u posljednje dvije godine Split postaje središte digitalnih nomada, a sve više stranih radnika na daljinu bira ga za svoj dom na nekoliko mjeseci ili godinu dana. Uvođenje tzv. digitalne nomadske vize strancima je dodatno je olakšalo boravak i poslovanje, oslobodilo ih dvostrukog oporezivanja i omogućilo im duži boravak u Hrvatskoj. Ako želite saznati više o vizi za digitalne nomade, pogledajte naš članak koji će vam reći više o tome kako se prijaviti za vizu za digitalne nomade.

Split

Iako mnogi ljudi planiraju raditi iz kafića ili na plaži kada su u Splitu, to u stvarnosti često nije tako praktično. Neadekvatni uvjeti kao što su glasno okruženje, neudobne stolice i jaka sunčeva svjetlost zbog koje se teško vidi ekran, samo su neki od razloga zbog kojih se mnogi odlučuju za posjet coworking prostorima umjesto rada u javnosti. Osim toga, nepisano pravilo rada iz splitskog kafića je da morate stalno naručivati piće kako biste mogli ostati, što ponekad zna biti prilično skupo. TinkTank je novootvoreni co-working prostor na Splitu 3. Nudi pristupačan, miran uredski prostor u kojem vaša produktivnost može doseći novu razinu. U TinkTank co-workingu možete raditi bez prekida, kad god želite. Prostor ima pristup 24 sata dnevno, osim nekih večeri kada se organiziraju eventovi. Većina eventova je otvorenog tipa pa ste i vi dobrodošli da im prisustvujete. Organiziramo i večeri igara, filmske večeri i druge društvene događaje i događaje za networking.

Ugodan ambijent TinkTanka savršen je ako želite imati stimulativan rad, organizirati predavanje ili druge vrste događaja. U ljetnoj sezoni postaje dosta prometno, stoga nemojte izgubiti svoje mjesto, već rezervirajte na vrijeme!

Coworking u TinkTank uredu